Yeni Slither.io oyunu

Yeni Slither.io Oyunu

kişi beğendi

Yeni Slither.io Oyunu,etçil solucan savaşlarının mükemmel taktik sistemleri bu oyunda.insatia oyunu çok eğlenceli,müthiş ve harika.Slither.io yada Agar io oyununa göre çok daha zevkli ve heyecan verici.Oyun stili, grafik ve animasyon oldukça harika ve gerçekten eşsiz.

 

 

Oyunda büyümek için her türlü böceği yemek zorundasınız.Diğer solucanları da kuyruklarına saldırıp yiyebilirsiniz.Oyun 14 bölümden oluşuyor.İlk levelde yumurtadan yeni çıkacaksın ve küçük bir solucansın.Solucanın ikinci levele geçip skin değiştirmesi için gerekli bütün hedef böcekleri yemelisin.Bu oyun online olmasına rağmen web tabanlı değildir Yapımcı firma indirilerek ücretsiz olarak sizlere bu oyunu oynatma imkanı sunuyor.Oyunu ilk oynayanlar için oyun aşamalıolrak nasıl oynanacağını size anlatıyor.Basmanız gereken tuşlar ekranda göterilecek.

insitia solucanı kontrol etmek o kadar kolay olamayacak.Slither.io yılan oyununda tamamen farklı bir deneyim seni bekliyor.Solucanı hareket ettirmek için yön tuşlarını yada mouseyi kulanacaksınız.İyi bir kontrol için yön tuşlarından sağ ve sol ok tuşlarına değişikli basarak kıvrak bir hareket sağlayabilirsiniz.

Yukarı ok tuşuna basarak daha keskin dönüşler yapıp rakip oyuncuyu ters köşe yapabilirsin.Aşağı yön tuşuna basarak birden uzağa atlayabilirsin.Böylece diğer solucanların kuyruğundan nefis bir lokma kopartabilirsin.Ne kadar uzağa gitmek istiyorsan o kadar basılı tut.

insatiaKaranlık ortamda yaşamayı seven etçil solucan simülatörünü kontrol edeceksiniz.Etçil yılan önüne çıkan her şeyi yutar.Kendine has hareketleri olan insitia solucanı av için birbirlerinede saldırırlar.Kontrol etiğin etçil solucan diğer rakip solucan parçaları dahil ağzına sığan her şeyi yutabilir.Yoluna çıkan her yemi yerse kısa sürede daha fazla büyür.Rakip yılan solucan yada kırkayak solucanı kendine yem yapmak istiyorsan onu kuyruğundan ıssırabilirsin.Silirher.io oyununda solucanı öldürmek için kafasına çarpıyordun fakat insitia solucan oyununda kuyruğundan saldırıyorsunuz.Büyük bir solucanın kuyruğundan bir lokma almak çok keyifli olsa gerek.

 

 

Oyunun Videsu
Yorumlar:
Yeni Slither.io Oyunu oyunu hakkında düşüncelerini bizimle paylaşın
Adın:

53 adet yorum var
  • yusuf

    mouse araba -2017-12-12

  • efe

    çok güzel bir oyun.herkese öneriyorum -2017-12-11

  • berkay

    çok güzel herkes oynasın -2017-12-09

  • MUSTAFA

    çokolaybir oyundu çoksevdim ve hemde macaralı ve eylenceli:)))))) -2017-12-07

  • buse

    macera gibi bir oyun -2017-11-30

  • ozan

    cok güzel -2017-11-27

  • semanur

    güzel gibi bea -2017-11-25

  • şuayip

    çok güzl oyun -2017-11-24

  • berkan

    çok güzel bir oyun -2017-11-17

  • melisa

    çok güzel eşarplar ve kadın çok güzel -2017-11-15

  • bedirhan

    çok güzel -2017-11-11

  • arda

    çok güzel bir oyun -2017-11-01

  • hatice kalleci

    oyun muheşem herkeze tavsiye ederim -2017-11-01

  • barış

    manyak bişey ya -2017-11-01

  • emre

    erkadaş olalamı -2017-10-30

  • KEVSER

    çok iyi bir oyun çok severek oynuyorum. -2017-10-30

  • serap

    çok seviyorum -2017-10-27

  • mehmet

    bu oyun çok güzel -2017-10-23

  • fatmatülzehra

    bu oyun inanılmaz bir şey çok güzel -2017-10-23

  • yağmur

    bence süper -2017-10-23